ماجرای روغن پالم در 13 مرداد ماه سال 93 و به دنبال اظهارات وزیر بهداشت درباره استفاده از آن در برخی فرآورده های لبنی، آغاز شد. هاشمی در آن روزها در جمع خبرنگاران عنوان کرد که روغن پالم سالهای سال است از کشور مالزی وارد کشور میشده و در حال حاضر به دلیل قیمت ارزان و سودآوری بالا، واردات آن به طرز چشمگیری افزایش داشته است و آماری مبنی بر واردات 500 هزار تنی روغن پالم در سال 92 را ارائه داد. وی با بیان این که روغن پالم به دلیل نوع کیفیتی که دارد، برای سلامتی مضر است و تخلفات موجود در لبنیات به بازار آمده به دلیل بهرهگیری از این روغن نشان میدهد که به جای چربی طبیعی از بدترین نوع چربی صنعتی استفاده کردهاند، افکار عمومی و رسانه ها را به سمت این ماجرا معطوف کرد و رسانه ها نیز با جدیت تمام این موضوع را دنبال کردند.حتی در ادامه این ماجرا، هاشمی با قطعیت تمام در پاسخ به تکذیب صنایع لبنی درباره استفاده از روغن پالم در محصولات خود، گفت: «گزارشهای ما موجود است، اگر لزوم داشته باشد آن را رسانهای میکنیم.»